Prokrug.ba- Vaš „prozor u Prozor“

Poštovani posjetioci, ovim putem Vam želimo izraziti dobrodošlicu na zvaničnu internet stranicu Udruženja građana „Prozorski krug 767“. Ova stranica je vaš svojevrsni „prozor u Prozor“, tačnije Vaš svakodnevni vjerni izvor svih bitnih informacija iz naše Općine. Ono što Vam na samom početku svog rada možemo obećati, jeste to da ćemo se maksimalno, svim svojim naporima truditi da Vam omogućimo što kvalitetnije i iznad svega što objektivnije vijesti iz našeg prelijepog grada, ali i iz cijele općine Prozor.

Vrijedna ekipa će Vas svakodnevno obavještavati o aktuelnostima, važnim dešavanjima, vjerskim, kulturnim i sportskim događajima, a neće nedostajati niti slika i video zapisa sa motivima fascinantne prirodne ljepote, koju naš kraj zaista posjeduje u punom smislu te riječi. Uglavnom, naći će se po nešto za svačiji ukus.

Nadamo se da ćete vrlo brzo prepoznati naš trud i rad, te da će naša stranica uskoro postati vaš neizostavni dnevni medijski prostor, na kojem ćete uživajući u čarima jutarnje kahve, jednako uživati i u sadržajima koje će Vam „prokrug.ba“ svakodnevno nuditi.

DOBRO NAM DOŠLI!!!

REDAKCIJA

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error: Content is protected !!