Održana Izvještajno-izborna skupština Karate kluba „Empi“ Prozor

Danas je u Prozoru u prostorijama sale za sastanke HC-a održana Izvještajno –izborna skupština Karate kluba „Empi“ Prozor.

 

Skupština je uključivala: izvještaj o radu, finansijski izvještaj, plan rada, finansijski plan za 2016. godinu, izbor Upravnog odbora, izbor predsjednika Skupštine, sekretara, Nadzornog odbora, Disciplinskog suda.

 

Na početku Skupštine za njenog predsjednika izabran je Stipo Čuljak koji je u nastavku predsjedavao Skupštinom.

Prisutnima se na početku obratio i predsjednik kluba, Franjo Križanac, koji je u svom obraćanju iskazao zadovoljstvo urađenim u protekloj godini, naglasivši kako je klub učestvovao na dosta značajnih turnira,  dodavši kako su najbolji sportista i sportistkinja godine u našoj Općini iz ovog kluba najbolja  potvrda kvalitetnog rada.

jos jedna kk

Za predsjednika Upravnog odbora, a samim tim i kluba reizabran je Franjo Križanac, dok je za potpredsjednika izabran Sakib Beganović.

Pored njih, članovi Upravnog odbora su još: Faris Dželilović, Luka Tadić, Željko Tadić, Mijo Cvitanović, Marin Zadro, Stipo Čuljak, Ante Bošnjak. Za sekretara je izabran Drago Rajić.

Za članove Nadzornog odbora izabrani su: Ante Bošnjak, Avdo Smajilović i Zoran Stojanović. Disciplinski sud će činiti: Nermin Zajmović, Miško Tadić i Ante Spahić.

Izvještaj o radu, kao i finansijski izvještaj jednoglasno su podržani, a usvojen je i plan rada za 2016. godinu.

Više fotografija pogledajte u našoj GALERIJI

300 thoughts on “Održana Izvještajno-izborna skupština Karate kluba „Empi“ Prozor

Comments are closed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error: Content is protected !!