NAJAVA: „ 4. memorijalni pozivni turnir Adnan Brkić- Struja“

Udruženje građana „Prozor-net“ u znak sjećanja na velikog čovjeka, našeg sugrađanina i vjernog prijatelja, rahmetli Adnana Brkića- Struju , koji je kroz svoj životni pothvat u vidu portala „Prozor.net“ promovisao naš grad i Općinu u najljepšem mogućem svijetlu,  i ove godine organizuje, sada već tradicionalni „4. memorijalni pozivni turnir Adnan Brkić Struja“.

Turnir se i ove godine organizuje u saradnji sa MNK-om „Makljen“, a medijski sponzor ovogodišnjeg memorijala je portal „prokrug.ba“.

Četvrti po redu memorijal ove godine će biti održan u nedjelju, 27.3.2016.godine u sali Osnovne škole „Alija Isaković“ u Prozoru.

Organizatori ovog događaja predvidjeli su sljedeći plan aktivnosti:

  • 9:00- 9:30 okupljanje učesnika ispred caffe slastičarne „Millennium“ u Prozoru
  • 9:30 žrijebanje ekipa
  • 10:00 odlazak do mezara rahmetli Adnana
  • 11:00 početak turnira
  • 15:30 proglašenje pobjednika
  • 15:45 zajednički ručak

Napominjemo da u noći sa subote na nedjelju počinje ljetno računanje vremena, pa naše učesnike i posjetioce podsjećamo da pomjere kazaljke na svojim satovima, kako bi na vrijeme stigli na ovogodišnji memorijal.

Organizatori su i ove godine uz pomoć općinskog načelnika, dr. Joze Ivančević, te  predsjednika OV-a Prozor, Dželilović Esada obezbijedili vrijedne poklone za sve učesnike, a najuspješnije ekipe će također biti adekvatno nagrađene. Pobjedničku ekipu će čekati i prijelazni pehar, koji će im u njihovo jednogodišnje vlasništvo prepustiti prošlogodišnji pobjednici.

Organizatori se ovim putem zahvaljuju načeliku Općine i predsjedniku OV-a, Osnovnoj školi „Alija Isaković“ na ustupljenim prostorijama, kao i Policijskoj stanici koja će se pobrinuti za sigurnost ovog događaja.

Ove godine planirano je i uvođenje dvije inovacije. Naime, u saradnji sa našim portalom, koji će se pobrinuti za „Live praćenje“ ovog događaja, svima koje ovaj događaj zanima, a nisu u mogućnosti prisustvovati, obezbijedit ćemo informacije uživo. Također, na turnir će biti pozvani i gosti igrači iz drugih gradova BiH.

 

Igrajmo Fair play, igrajmo za Adnana!!!

Comments are closed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error: Content is protected !!