Policijski izvještaj za period 28.3. – 4.4.2016. godine

Na području Policijske stanice Prozor u proteklih sedam dana prijavljena su četiri kaznena djela. Nije zabilježeno niti jedno narušavanje javnog reda i mira i dogodile su se tri saobraćajne nesreće s manjom materijalnom štetom a u jednoj od saobraćajnih nesreća jedna osoba je zadobila lakše tjelesne povrede – kazao je za “Radio-Ramu” Načelnik operativnog centra PU Konjic, Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

– Radnik šumarije HNK-a, radna jedinica Prozor, prijavio je da je na području Grkašnice, odjel 92, od strane nepoznatog počinitelja izvršena sječa pet smrekovih stabala.

– F.S. (1971.) iz mjesta Duge prijavio je da S.Z. (1955.) sa svojim sinom A.Z.(1986.) duže vrijeme tjelesno i psihički zlostavlja svoju suprugu J.Z. (1961.) u porodičnoj kući u mjestu Kovačevo Polje.

– L.M. (1983.) iz Čović Polja, općina Donji Žabar, prijavio je da je dana 2. aprila 2016. u mjestu Duščica nepoznati počinitelj iz parkiranog teretnog vozila marke Mercedes, vlasništvo firme Mitrašević, ukrao oko 400 litara goriva.

-M.P. (1976.) iz Prozora prijavio je da je nepoznati počinitelj, u posljedna tri mjeseca, u mjestu Crni Vrh posjekao i odvezao 6 stabala bukve.

351 thoughts on “Policijski izvještaj za period 28.3. – 4.4.2016. godine

Comments are closed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error: Content is protected !!