Dječiji festival “Mala Rama” 2016.- Pobjeda za Katarinu Zadro

Večeras je u Domu kulture u Prozoru, u organizaciji KSC-a Prozor-Rama, s početkom u 18.00 sati održan dječiji festival “Mala Rama” 2016.

Pred prepunom salom svoje pjevačke kvalitete pokazali su mladi talentovani pjevači s područja Općine, a njihove nastupe ocjenjivao je peteročlani žiri u sastavu: Ivana Kolakušić, prof.muzike ( predsjednica), Ruža Čuljak (Radio Rama), Ljubica Zadrić (VG Arabella), Elvedin Grcić (JU KSC) i Luka Lovrić (član Srednjoškolskog benda).

naslov2Na kraju, prema ocjenama stručnog žirija prvo mjesto, i pobjednu na ovogodišnjem festivalu ostvarila je Katarina Zadro, koja je izvela pjesu “Zagrli”. Drugo mjesto pripalo je Ivani Topić za pjesmu “Oro”, a treća je bila Ruža Zadrić s pjesmom “Kao da me nema tu”. Nagrada za scenski nastup pripala je Patriciji Šimunović za pjesmu “Viski”.

naslov1U pauzi programa nastupile su i mažoretkinje, a izvedena je i pobjedniča pjesma od prošle godine “Med i žaoka”, u izvedbi Julije Biloš. Glavni sponzor ovog događaja je općina Prozor.

Više fotografija pogledajte u našoj GALERIJI.

Comments are closed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error: Content is protected !!