NAJAVA: U nedjelju vožnja pete biciklističke ture (Šćit – Jaklići – Draševo – Prodojnica – Idovac – Zahum- Varvara – Šćit) | Prozorski Krug 767

U okviru projekta “Cycling through Rama” u nedjelju, 21.5. predviđena je peta, zadnja od ruta predviđenih projektom. Planirana je vožnja rute Šćit – Jaklići – Draševo – Prodojnica – Idovac – Zahum- Varvara – Šćit. Obzirom da se vozi na Idovac, ruta je malo zahtjevnija, ali i jedna od ljepših. Polazak je predviđen u 10:00 sati sa parkinga samostana na Šćitu.

Pozivamo sve zainteresovane ljubitelje sporta i prirodnih ljepota naše općine da nam se pridruže i na ovoj turi, poručuju iz Agencije. Tempo vožnje bit će prilagođen najsporijim učesnicima.

U slučaju loših vremenskih prilika vožnja će biti odgođena.

Molimo zainteresovane da se prijave porukom na Facebook stranicu Agencija za lokalni razvoj Prozor – Rama ili na mail: mateja@alr.ba do petka 19.5. do 16:00 sati.

178 thoughts on “NAJAVA: U nedjelju vožnja pete biciklističke ture (Šćit – Jaklići – Draševo – Prodojnica – Idovac – Zahum- Varvara – Šćit) | Prozorski Krug 767

Comments are closed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error: Content is protected !!