Ovogodišnji “đaci-prvaci” po prvi put sjeli u školske klupe

Nakon nedavno obavljenog upisa u Osnovnu školu, ovogodišnji prvačići, ili kako ih od milja često nazivamo „đaci-prvaci“ su danas po prvi put sjeli u svoje školske klupe, s kojima će se kroz osnovnoškolsko obrazovanje družiti u narednih devet godina.

Naša ekipa je danas bila u Osnovnoj školi “Alija Isaković” u Prozoru, a tamo smo zatekli ovogodišnje prvačiće u društvu njihovih roditelja i učiteljice, s kojom će se družiti u narednih pet godina. Ovogodišnju generaciju prvačića preuzela je učiteljica Iza Pilav, a prvi razred u ovoj školi upisalo je ukupno 19 učenika.

Praksa da upisani prvačići prolaze kroz program takozvane male škole se primjenjuje kako bi se oni u predškolskom razdoblju što bolje upoznali sa školskim prostorijama, te kako bi kroz igru i druženje upoznali svoje buduće školske kolege, i naravno svog učitelja/učiteljicu. Ovogodišnja mala škola će trajati 2 dana, a odnosi se na djecu predškolskog uzrasta, dakle na učenike koji su upisani u prvi razred za narednu školsku godinu.

Našim ovogodišnjim prvačićima i njihovoj učiteljici želimo mnogo sreće i uspjeha u radu, te naravno, najvažnije od svega, što više usvojenog znanja, jer je znanje najmoćnije oružje koje je moguće upotrijebiti kako bismo svijet mijenjali na bolje.

Više fotografija donosimo Vam u našoj GALERIJI.

386 thoughts on “Ovogodišnji “đaci-prvaci” po prvi put sjeli u školske klupe

Comments are closed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error: Content is protected !!