Održana izvještajno-izborna skupština MNK Makljen | Prozorski Krug 767

Jučer (nedjelja – 25.2.2018. godine) je s početkom od 13:45 sati, u prostorijama MIZ-e Prozor (sala za sastanke) održana skupština Malonogometnog kluba Makljen, Prozor.
Na skupštini je bilo riječi o aktivnostima kluba u periodu između dvije skupštine.

Predsjednik kluba iznio je nekoliko detalja vezano za stanje računa MNK Makljen.

Nakon kraćeg pregleda Finansijskog izvještaja, nije bilo primjedbi te je isti jednoglasno usvojen.
Konstatovano je da rad kluba ide uzlaznom putanjom. Prisutni su upoznati da je, u odnosu na prošli period kada je klub radio sa tri uzrasta (U10, U12 i U14), uveden novi uzrast U8.


Treninzi se održavaju dva puta sedmično u sportskoj dvorani u Prozoru.
Istaknuto je zadovoljstvo zbog postignutih rezultata mališana u raznoraznim takmičenjima u protekloj godini. Klub je u 2018. godini bio organizator nekoliko sportskih manifestacija u gradu Prozoru, među kojima se izdvaja Malonogometni turnir koji je organizovan povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine gdje je u takmičarskom djelu turnira učešće uzelo 12 ekipa iz okolnih gradova.
S obzirom na činjenicu da se klub, zbog finansijske situacije, do sada nije takmičio niti u jednoj od malonogometnih liga, klub je funkcionisao tako što je učestvovao na brojnim takmičenjima kako u Hercegovačko-neretvanskom kantonu tako i šire, organizovao je brojna takmičenja u našem gradu, kao i prijateljske mečeve sa drugim kolektivima sličnog karaktera.
Uprava Kluba ima u planu da se u bliskoj budućnosti sastane sa predstavnicima određenih malonogometnih liga, kako bi se utvrdili finansijski detalji a sve sa ciljem da bi se Klub u što skorije vrijeme priključio jednoj od malonogometnih liga.
Na jučerašnjoj skupštini također je izabrano novo rukovodstvo kluba.
Za novog (starog) predsjednika kluba izabran je Bobar Amir. Za sekretara kluba izabran je Plecić Ibro.
Upravni odbor kluba je u sastavu: Bobar Amir (predsjednik), Plecić Ibro (sekretar), Hrinić Meho, Hodžić Admir, Bevab Muamer, Đogić Jasmin i Imamović Mesud.

 

Novoj upravi kluba kao i polaznicima Malonogometnog kluba puno sreće u budućem radu i da što više trofeja stigne u naš grad.

245 thoughts on “Održana izvještajno-izborna skupština MNK Makljen | Prozorski Krug 767

Comments are closed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error: Content is protected !!