(FOTO) Održano edukativno predavanje na temu “Zajedno protiv ovisnosti”

Kao što je i prethodno najavljivano, danas je s početkom u 13:00 sati u osnovnoj školi “Alija Isaković” u Prozoru održano edukativno predavanje na temu “Zajedno protiv ovisnosti” u organizaciji Udruženja građana “Prozorski krug 767” Prozor.
Prisutnima su se obratili pedagogica Emina Benca, Selma Islamović (socijalna radnica Centra za socijalni rad) te službena lica Policijske stanice Prozor-Rama, Sakib Beganović i Ibro Kmetaš, koji su djeci nastojali što bolje i što detaljnije objasniti potencijalne opasnosti koje nose sa sobom različite vrste ovisnosti.
pre
Iako je bilo planirano da se mališanima obrati i gost iz Konjica, Almir Karkelja, demonstrirajući kroz praktične primjere svu opasnost opojnih narkotika, to se nije dogodilo jer je isti bio spriječen doći iz privatnih razloga ali je obećao da u skorijoj budućnosti možemo očekivati njegov dolazak. Također predavanju su ispred Udruženja građana “Prozorski krug 767” Prozor prisustvovali i predsjednik Udruženja Adem Zečić kao i sekretar Udruženja Ibro Plecić.
U nastavku pogledajte fotografije sa današnjeg druženja.
(FOTO: Sead P.)
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error: Content is protected !!