Poziv za pristup u članstvo Gorske službe spašavanja- Stanica u Prozoru

Iz Udruženja Gorske službe spašavanja- Stanica u Prozoru dobili smo dopis u kojem se nalazi njihov poziv za pristup u članstvo, kao i forma Upisnog lista.

Poziv za pristup u članstvo

Udruženje Gorska služba spašavanja – Stanica u Prozoru je dobrovoljno, stručno, samostalno, humanitarno, neprofitno i sportsko udruženje čiji su osnovni ciljevi da planinarstvo, kao i svaki rekreacioni boravak građana u prirodi, učini sigurnijim i bezbjednijim.

U toku je upis novih članova. Kandidat se prima u stanicu u svojstvu pridruženog člana, a pripravnik spasilac postaje nakon završene prve službene obuke u jednoj od kategorija spašavanja. Osnovni kriterij jeste da kandidat/kinja mora biti punoljetan, te fizički i mentalno zdrav. Kandidat mora biti moralna i odgovorna osoba spremna prihvatiti zahtjeve koji proizilaze iz službe, te se dobrovoljno opredijeliti da će svoje vrijeme besplatno posvetiti spašavanju ljudskih života i obučavanju za isto.

Za učlanjenje u našu stanicu možete se javiti na broj 063/706-219 ili možete preuzeti upisni list u elektronskoj formi, te isti popunjen poslati na e-mail: gss.prozor@gmail.com, stoji u dopisu GSS-a- Stanica u Prozoru.

Formu Upisnog lista donosimo Vam u prilogu:

iša

 

Isti možete preuzeti i na našem portalu klikom na link ispod.

316 thoughts on “Poziv za pristup u članstvo Gorske službe spašavanja- Stanica u Prozoru

Comments are closed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error: Content is protected !!