Udruženje građana Prozornet u saradnji sa BH Telecomom sponzor Omladinske malonogometne lige

U sklopu Omladinske malonogometne lige, već nekoliko sedmica se u maloj dvorani Osnovne škole “Alija Isaković” u Prozoru nedjeljom odigravaju ligaške utakmice. Omladinsku ligu predvodi školski nastavnik, Esmir Čajdin, a pravo na učešće imaju učenici ove škole. Program lige će trajati do marta mjeseca 2017. godine, kada će najuspješnija ekipa, i najbolji pojedinici dobiti adekvatne nagrade.

Udruženje građana Prozornet sponzorski je u saradnji sa BH Telecomom podržalo ovaj projekat, a naša ekipa je jučer bila u dvorani, gdje su se odigravale ligaške utakmice.

7Naime, UG Prozornet, uz pomoć BH Telecoma ovogodišnji je sponzor Omladinske lige, a ovo sponzorstvo jučer je i zvanično obilježeno. Pred početak jučerašnjih ligaških utakmica, podpredsjednik Prozornet-a, Faris Dželilović, obratio se prigodnim govorom prisutnim mališanima. Naglasio je kako UG Prozornet podržava sve kulturno-sportske, i druge korisne aktivnosti omladine u našem gradu, nastavivši tako tradiciju koju je činio prvi predsjednik udruženja, rahmetli Adnan Brkić- Struja. Ukratko je predstavio i BH Telecom, koji je partner ovog sponzorstva, i koji podržava slične aktivnosti širom Bosne i Hercegovine.

3Učesnicima su jučer podijeljeni sendviči i sokovi, a na kraju, po završetku ligaškog takmičenja, za najuspješnije će biti obezbijeđene vrijedne nagrade.

Također, sinoć su u istoj dvorani odigrane i revijalne utakmice, između ekipa koje su sastavljene od raje, uglavnom veterana, koji svake nedjelje, već dugi niz godina revijalno igraju fudbal.

20

Više fotografija pogledajte u našoj GALERIJI.

348 thoughts on “Udruženje građana Prozornet u saradnji sa BH Telecomom sponzor Omladinske malonogometne lige

Comments are closed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error: Content is protected !!