PROMO: Torte i kolači Prozor- Naručite i Vi nešto iz širokog asortimana kolača, torti i slastica…

Historičari tvrde kako je običaj pečenja kolača i slastica star gotovo kao i ljudski rod. Jer u slasticama (doduše, značajno različitima od današnjih), uživali su još i stari Egipćani, služeći se u izobilju medom. Grci su, navodno, obožavali kolač od sira, a Rimljani voćne kolače. Za torte su znali samo najrazvijeniji i najbogatiji dijelovi svijeta, poput Fracuske, čiji je dvor među prvima uveo običaj posluživanja slatkog na kraju ručka i večere.

dada11O tome koliko su kolači, torte i razne vrste slastica danas popularni suvišno je trošiti riječi, a mi Vam donosimo kratku priču o jednoj našoj sugrađanki, koja je odnedavno ušla u ovaj posao u našem gradu. Naime, Suada Beganović “Dada” odlučila se na pokretanje porodičnog biznisa, u koji je pretočila svoju kako kaže dugogodišnju ljubav i strast prema kolačima i slasticama. U ponudi novootvorenog objekta, koji se nalazi u ulici Kralja Tomislava u Prozoru, u neposrednoj blizini zgrade Općine je širok asortiman najrazličitijih vrsta tradicionalnih kolača, suhih kolača, slastica, te različite vrste torti. U ovom objektu se mogu naručiti različite vrste torti za svakojake prilike: rođendanske torte sa željenom dekoracijom, svadbene torte s različitim motivima, torte s fondan dekoracijom, a sve to po veoma povoljnim cijenama.

dada 2Narudžbe je moguće obaviti u prostorijama ove “slatke radnje”, kao i telefonski, na broj: 063/434-683. Naravno, budući da živimo u svojevrsnom “cyber svijetu”, narudžbe je moguće obaviti i na facebook stranici: TORTE I KOLAČI PROZOR, gdje možete pogledati i više fotografija.

S toga, naručite i Vi nešto iz širokog asortimana kolača, torti i slastica i uvjerite se sami u njihov vrhunski kvalitet..!

 

168 thoughts on “PROMO: Torte i kolači Prozor- Naručite i Vi nešto iz širokog asortimana kolača, torti i slastica…

Comments are closed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error: Content is protected !!