Početak realizacije projekta „Cycling through Rama“ | Prozorski Krug 767

U okviru projekta „Cycling through Rama“, kojeg provodi Agencija za lokalni razvoj Prozor-Rama, najavljujemo prvu biciklističku turu od ukupno 6 predviđenih. Ukupna vrijednost projekta je 16.000,00 KM, pri čemu doprinos Federalnog ministarstva okoliša i turizma iznosi 10.000,00 KM. Tokom realizacije projekta odvozit će se i označiti šest biciklističkih ruta. Iste će biti predstavljene kroz promotivni video materijal i vodič.

Prva biciklistička tura vozit će se u subotu 11. marta po planiranoj ruti: Prozor – Gavranovica – Menjik – Here – Ljubunci – Prozor, u ukupnoj dužini od 34,7 km. Početak ture je u 11 sati sa parkinga osnovne škole u Prozoru.
Pozivamo sve zainteresovane ljubitelje sporta i prirodnih ljepota naše općine da nam se pridruže na ovoj kao i na sljedećim turama. Tempo vožnje bit će prilagođen najsporijim učesnicima.

Molimo vas da se za učestvovanje u vožnji prijavite porukom na mail: mateja@alr.ba ili na službenu Facebook stranicu Agencije za lokalni razvoj Prozor- Rama do četvrtka, 9. marta do 14:00 sati. U slučaju loših vremenskih prilika vožnja se odgađa za nedjelju ili sljedeći vikend.

www.alr.ba

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error: Content is protected !!