Priredbom u Šćipama obilježen Dan Osnovne škole “Šćipe”

Danas je u prostorijama Osnovne škole „Šćipe“ u Šćipama obilježen Dan škole. U samu manifestaciju obilježavanja bio je uključen izuzetno veliki broj učenika i nastavnika ove škole.

“Da bismo pokazali koliko nam je važan ovaj dan, pokušali smo svoje emocije prema njemu povezati sa onim što nam je najdraže – našom zemljom i njenom prošlošću i sadašnjošću. Proslavi 23. rađendana naše škole pored učenika, nastavnika i radnika škole prisustvovao je i veliki broj roditelja.”- kazao je za naš portal sekretar u ovoj školi, Elvedin Cokoja.

Učenici O.Š. “Šćipe” danas su izvodili mnoštvo tačaka, a sadržaj priredbe je bio raznolik, od recitacija, preko pjesama i narodnih igara, pa sve do glume. Nastavničko vijeće je prema prijedlogu Komisije za izbor učenika generacije donijelo Odluku prema kojoj je Učenik generacije u školskoj 2016/2017. godini Đogić Mulija, učenica IX-1 razreda.

Redakcija našeg portala ovim putem upućuje najiskrenije čestitke povodom Dana škole svim učenicima i nastavničkom osoblju ove škole.

Više fotografija pogledajte u našoj GALERIJI.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error: Content is protected !!