Poziv na sastanak za “Pokretanje procedure imenovanja članova Vijeća za konkurentnost”općine Prozor | Prozorski Krug 767

Općina Prozor ima uspostavljeno Vijeće za konkurentnost kao oblik javno privatnog dijaloga. Budući da je istekao mandat dosadašnjim članovima Vijeća za konkurentnost općine Prozor, potrebno je provesti aktivnosti predlaganja novih članova Vijeća i ponovno pokrenuti rad Vijeća za konkurentnost.
Cilj Vijeća za konkurentnost je bolja saradnja javnog i privatnog sektora, stvaranje boljeg poslovnog ambijenta u našoj Općini te veća konkurentnost lokalnih poslovnih subjekata.
Ovim putem pozivamo sve predstavnike iz oblasti: turizma, trgovine, ugostiteljstva, poljoprivrede, obrtništva, preduzetništva, javne djelatnosti da učestvuju u konstituiranje Vijeća za konkurentnost.
Sastanak sa ciljem predlaganja novih članova Vijeća za konkurentnost općine Prozor održat će se 7.12.2017 godine (četvrtak) u 11 sati u prostorijama HE Rama, sala za sastanke.

 

Izvor: www.alr.ba

279 thoughts on “Poziv na sastanak za “Pokretanje procedure imenovanja članova Vijeća za konkurentnost”općine Prozor | Prozorski Krug 767

Comments are closed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error: Content is protected !!