JAVNI POZIV za odrađivanje volonterskog rada u Općini Prozor za 2018. godinu | Prozorski Krug 767

 

Na osnovu člana 41. Statuta općine Prozor – Prečišćeni tekst („Službeni glasnik općine Prozor-Rama“, broj: 3/01), Načelnik općine Prozor, objavljuje

JAVNI POZIV

za odrađivanje volonterskog rada u Općini Prozor za 2018. godinu

 

Pozivaju se sve nezaposlene osobe visoke i više školske spreme koje nemaju radnog iskustva u struci, a nalaze se na evidenciji Zavoda za zapošljavanje, da iskažu svoj interes za volontiranje, radi sticanja radnog iskustva u struci.

Volonterski rad bi se obavljao u privrednim subjektima, javnim preduzećima i ustanovama i nevladinim organizacijama koje iskažu namjeru i mogućnost angažiranja volontera, te u tijelima uprave općine Prozor.

Odabir kandidata izvršiti će se u skladu sa budžetskim sredstvima i potrebama subjekata u kojima bi se obavljao volonterski rad. Prava i obaveze volontera i općine Prozor sa kojom volonteri sklapaju ugovor bit će uređene istim.

Prijavni obrazac može se preuzeti na šalter sali općine Prozor  ili na općinskoj web stranici. Uz popunjeni obrazac za prijavu potrebno je dostaviti i ovjerenu kopiju diplome o stečenoj stručnoj spremi, uvjerenje o nezaposlenosti izdate od strane Zavoda za zapošljavanje i uvjerenje o prebivalištu na adresu:

Općina Prozor-Rama

Ured Načelnika

Kralja Tomislava bb

88440 Prozor-Rama

BiH

Sa naznakom: „Prijava na Javni poziv za odrađivanje volonterskog rada u Općini Prozor-Rama za 2018. godinu.“

 

Rok za prijavu na konkurs vezan je uz budžetska sredstva koja je općina Prozor predvidjela za volontiranje i potrebama subjekata u kojima bi se obavljao volonterski rad.

Konkurs će biti objavljen na oglasnoj tabli i web stranici općine Prozor. Osobe koje su podnijele prijavni obrazac tijekom 2017. god. smatrat će se prijavljenima.

 

PRILOG:

Prijavni obrazac za pripravnike i volontere

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error: Content is protected !!