FOTO: Izvještaj sa 15. Sjednice Općinskog vijeća Prozor | Prozorski Krug 767

Danas je u dvorani HE Rama – sala za sastanke, s početkom od 10,00 sati održana 15. sjednica Općinskog vijeća Prozor.

Na ovoj sjednici vijećnici su usvojili nacrt programa zajedničke komunalne potrošnje za 2018. god. uz zaključke da će Nacrt poslužiti kao dobra osnova za izradu prijedloga programa zajedničke komunalne potrošnje za 2018. god., te da se do donošenja programa zajedničke komunalne potrošnje JKP-u Vodograd mjesečno doznači 1/12 sredstava predviđenih budžetom općine Prozor za 2018. godinu.

Također je usvojen Izvještaj o izvršenju programa zajedničke komunalne potrošnje za 2017. godinu, te Izvještaj o izvršenim procjenama prometne vrijednosti nekretnina i prava u 2017. god. i naplati poreza.

Vijećnici su usvojili i Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama odluke o platama i naknadama u tijelima uprave općine Prozor.

Na znanje su primljene informacije o:

  • stanju sigurnosti, javnog reda i mira i sigurnosti saobraćaja na prostoru nadležnosti Policijske stanice Prozor za 2017. godinu,
  • ulaganjima u obrazovanje i zdravstvo u općini Prozor,
  • informacija Službe za zapošljavanje o stanju nezaposlenosti u općini Prozor,
  • radu i funkcioniranju mjesnih zajednica općine Prozor.

Na današnjoj sjednici je također donesena odluka da se 15. marta u 10.00 sati održi tematska sjednica OV Prozor vezana za problematiku Doma za stare i nemoćne osobe Rama – Šćit, na kojoj bi trebale nazočiti sve strane u ovom projektu.

Tonski zapis koji je nakon današnje sjednice Općinskog vijeća zabilježila ekipa Radio stanice Rama poslušajte u nastavku:

Izvor: Radio Rama

Foto-galeriju sa današnje sjednice Općinskog vijeća koju je zabilježila naša ekipa možete pogledati u LINKU.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error: Content is protected !!