Prikupljena sredstva za prvu fazu izgradnje spomen-obilježja šehidima Lapsunja i Družinovića

Naš portal je prije otprilike mjesec dana prenio dopis Organizacionog odbora za izgradnju spomen-obilježja šehidima Lapsunja i Družinovića, u kojem su iz Organizacionog odbora između ostalog pozvali sve one koji su u mogućnosti da pomognu realizaciju ovog projekta.

Organizacioni odbor za izgradnju ovog spomenika danas nam je dostavio novi dopis, u kojem navode kako su prikupljena sredstva za prvu fazu izgradnje ovog spomenika, koji će se potsjećanja radi, graditi u selu Lapsunj. U vrlo kratkom periodu prikupljeno je ukupno 6.310,00 KM, što je, kako navode iz odbora dovoljno za realizaciju prve faze planiranih radova. Dalje u tekstu dopisa stoji kako se akcija prikupljanja sredstava nastavlja, te kako se očekuje da će se što prije prikupiti i ostala potrebna sredstva, kako bi ovaj projekat bio u potpunosti realizovan.

U prilogu Vam dostavljamo i tabelu sa pojedinačnim prilozima do sada prikupljenih sredstava, a koja se također našla u dopisu Organizacionog odbora za izgradnju spomenika šehidima Lapsunja i Družinovića.

lapsunj

313 thoughts on “Prikupljena sredstva za prvu fazu izgradnje spomen-obilježja šehidima Lapsunja i Družinovića

Comments are closed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error: Content is protected !!