Literarni rad Sare Grcić, učenice VI razreda, je uvršten u Zbirku literarnih i likovnih radova na temu „Iznad Bosne sijao je mjesec pun“ | Prozorski Krug 767

Literarni rad Sare Grcić, učenice VI razreda OŠ „Alija Isaković“ Prozor, je uvršten u Zbirku literarnih i likovnih radova na temu „Iznad Bosne sijao je mjesec pun“. Sara je učestvovala na 16. konkursu Bošnjačke zajednice kulture „Preporod“  za literarne i likovne radove učenika osnovnih škola. Izložba likovnih radova i dodjela nagrada upriličena je u Sarajevu , 19.juna u Galeriji „Preporod“.

Prof. dr Senadin Lavić, predsjednik BZK „Prepord“ je zahvalio učenicima i nastavnicima na trudu i predanosti uz želju da učestvuju na Konkursu i slijedeće godine.

Sara Grcić je odlična učenica, aktivna u školskim i vannastavnim aktivnostima, a Preporodov konkurs je samo jedno u nizu takmičenja na kojem je učestvovala mlada Prozorka .

Preporučujemo da pročitate Sarin rad.

304 thoughts on “Literarni rad Sare Grcić, učenice VI razreda, je uvršten u Zbirku literarnih i likovnih radova na temu „Iznad Bosne sijao je mjesec pun“ | Prozorski Krug 767

Comments are closed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error: Content is protected !!